26 Haziran 2012 Salı

Konya SMS Gönderme



Firmamız Hakkında

KONYASMS Firmamız KONYADESİGN NET’İN bir Toplu SMS gönderme servisidir. Gelişen teknolojiyi yakından takip ederek siz değerli dostlarımıza bunları haberdar etmek, sizleri bilgilendirmek ve bu teknolojiyi sizlerle birlikte ayak uydurmak en temel prensibimizdir. Öyle bir çağdayız ki teknoloji artık bütün alnımıza girmiştir. Bizde bu teknoloji en verimli en etkili kullanım alanlarını GÜVENLE sizlere sunuyoruz. Toplu SMS bilindiği gibi cep telefonlarına web üzerinde saniyeler içinde reklam,haber,kampanya,duyuru,bilgilendirme, v.b mesajları aktarmamızı sağlar.Web Panel üzerinden kendinizi oluşturacağı kullanıcı adı ve şifrenizle panelinize girip belirlediğiniz numaralara gönderilen mesajlardır. Piyasa koşullarında %100 Güvenli ve yasal olan firmamız daima sizlere hizmet vermiş ve vermeye devam etmektedir.
VİZYONUMUZ
Toplu sms sektöründe en güvenilir, en hızlı ve en etkin çözümlerle gerçek kaliteyi sağlamaktır.
MİSYONUMUZ
Günümüzün Yüksek Teknolojisi karşısında müşteri taleplerine en uygun, en hızlı ve en ucuz şekilde cevap vermek, “Toplam Kalite Yönetimi” anlayışıyla Maximum Müşteri Memnuniyeti sağlamaktır.
PROFİLİMİZ
Konya Design Net İletişim Teknolojileri, Bilişim Teknolojileri alanında 2005 yılında %100 yerli sermayeyle, alanında deneyimli kişi ve kuruluşların desteğiyle kurulmuş bir bilişim teknoloji firmasıdır.

3 yorum:

  1. Kötü kredi notumla evimi satın almak üzereyken endişeliydim. Bankamdan aldığım kredi reddedildi ve alamadım. Bir arkadaşıma açıkladım, sonra beni tüm zamanların en büyük adamı (Bay Benjamin Lee) ile tanıştırdı. Sorunumu ona mailine bir mesaj göndererek anlattım ve 3 iş günü içinde her şeyi çözmeme yardımcı oldu. İşimi büyütmek için de kullandığım evim için bana 3.000.000,00 Euro kredi verdi. Tanrı onu korusun! Bir grup yatırımcı ile çalışan Bay Benjamin Lee'den hızlı bir kredi için başvurabilirsiniz .. O, internetin her yerinde herkesin bahsettiği sihirbazdır ... 247officedept@gmail.com adresinden Mail yoluyla ona ulaşın.

    YanıtlaSil

Firmamı Neden Eklemeliyim

Herkesin Size Daha Kolay Ulaşabilmesi İçin:

Firmanızı ekleyerek bir çok internet kullanıcısının size daha çabuk bir şekilde ulaşabilmesini sağlamış olursunuz.

Normal Firma Rehberlerinden Farklı Olarak Daha Fazla Kendinizi Tanıtabildiğiniz İçin:

Firmanızı ekleyerek, firmanızla ilgili olarak diğer rehberlerde olduğu gibi sadece telefon numaranız değil, telefon numaranızla birlikte fax numaranız, firma adresiniz, website adresiniz, e-mail adresiniz, logonuzu ücretsiz olarak ekleyebiliyorsunuz.

Web Arama Motorlarında Üst Seviyelerde Yer Almak İçin:

Siteniz açisindan, Sitenizinizi ekleyerek arama motorlarında üst sıralarda çıkmayı sağlayabilirsiniz.