29 Kasım 2011 Salı

Firmamı Neden Eklemeliyim

SEKTÖRİŞ FİRMALAR REHBERİ!...
Sektoriş Firmalar Rehberine Üye olarak, sektör çalışanları ve firmalardan oluşan geniş bir müşteri portföyüne sahibiz. Size özel sayfanızda firmanızın iletişim ve tanıtım bilgileri, ürün ilanlarınız güncel olarak yayınlanır. Firmanız arama motorunda üst sıralara taşınır. Kullanıcılar ürünleriniz ile ilgili firmanızla anında iletişime geçer, ve diğer firmalarda tavsiyelerde bulunabilir.
FİRMA TANITIMI
Sektoriş Firmalar Rehberi, firmanıza hazır bir tanıtım platformu sunar. Firma sahiplerinden mühendislere, müteahhitlerden teknisyenlere, satın alma kararını veren yetkiliden son kullanıcıya, akademisyenlerden öğrencilere kadar geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşabilir, firmanızın ve ürünlerinizin tanıtımını yapabilirsiniz. Size özel sayfanızda firma tanıtım ve iletişim bilgilerinizi yayınlayabilir, tanıtıcı resimlerinizi yükleyebilirsiniz. Ürünlerinizi ayrıntılı olarak tanıtabilirsiniz. Firmanız ile ilgili tüm bilgilerinizi, yönetici panelinden kolay ve hızlı bir şekilde düzenleyebilirsiniz. 
ÜRÜN İLANI YAYIMLAMA
Size özel sayfanızda, 50 ürün tanıtabileceğiniz ayrıntılı bir ürün tanıtım sayfası ayrılmıştır. Bu 50 ürünlük alan sabit olarak size tahsis edilmiştir. Üye kullanıcı panelinizden kolay ve hızlı bir şekilde ürünlerinizi ekleyip çıkarabilir, ayrıntılı bir şekilde tanıtımlarını yapabilirsiniz. İstediğiniz zaman gerekli değişiklikleri yapabilirsiniz. Kullanıcılar tek tıkla ürünlerinizi arkadaşlarına tavsiye edebilir ve ürünleriniz ile ilgili iletişim formu ile sizinle iletişime geçebilir. Böylece telefon ve e-posta trafiği yükünüzü azaltmış olursunuz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Firmamı Neden Eklemeliyim

Herkesin Size Daha Kolay Ulaşabilmesi İçin:

Firmanızı ekleyerek bir çok internet kullanıcısının size daha çabuk bir şekilde ulaşabilmesini sağlamış olursunuz.

Normal Firma Rehberlerinden Farklı Olarak Daha Fazla Kendinizi Tanıtabildiğiniz İçin:

Firmanızı ekleyerek, firmanızla ilgili olarak diğer rehberlerde olduğu gibi sadece telefon numaranız değil, telefon numaranızla birlikte fax numaranız, firma adresiniz, website adresiniz, e-mail adresiniz, logonuzu ücretsiz olarak ekleyebiliyorsunuz.

Web Arama Motorlarında Üst Seviyelerde Yer Almak İçin:

Siteniz açisindan, Sitenizinizi ekleyerek arama motorlarında üst sıralarda çıkmayı sağlayabilirsiniz.